3 Mart 2020 Salı

Bilgisayar Bilimi Python Kitabı

9.sınıf bilgisayar bilimi python kitabı için aşağıda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Hepimizin bildiğim gibi bilgisayar bilimleri dersimiz için Kur 1 için Python programlama dilini dersimizde işlememiz gerekiyor. Benim de elimde bir PDF python programlama kitabı vardı sizlerin de işine yarayacağını düşündüğüm bu kitabı sizlerle de paylaşmak isterim. Hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık derste işimize yarayacak gerçekten harika bir kitap.

Ayrıca EBA içerisinde yayınlanan bilgisayarbilimleri.com/2017/08/bilgisayar-bilimi-kur-1-kitabi kur 1 kitabı içerisinde de python ile ilgili bir çok bilgi var. İsterseniz kur 1 kitabını isterseniz bu kaynağı kullanabilirsiniz. Ben iki kaynağı da elimden geldiğince kullanıyorum ve iki kitapta yer alan örnekleri de sık sık tercih ediyorum.

 Kitap içerisinde konular ise;

Python Nasıl Kurulur?

Python Nasıl Çalıştırılır?

Python İle Temel Dosya İşlemleri gibi konuları bulabilirsiniz.

Kitabı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Ayrıca 9.sınıf bilgisayar bilimi dersi için BUĞRA AYAN hocam tarafından hazırlanan python kitabını da kullanabilirsiniz.

NOT: 10.sınıf bilgisayar bilimi dersini eğer öğrenciler ilk defa alıyorsa kur 1 yani 9.sınıf konularını işleyeceksiniz. Eğer 10.sınıflar, 9.sınıfta bilgisayar bilimi dersini aldılarsa kur 2 konularını işleyecekler lütfen dikkat edelim :)

PYTHON KİTAP 1

PYTHON KİTAP 2

Hiç yorum yok: