19 Haziran 2019 Çarşamba

Türkiye'de Mini Cnc Router İmalatı Yapan Firmalar?

Türkiye'de cnc router imalatı yapan firmalar ile ilgili sizlere bilgi vermeden önce cnc router nedir öğrenmek isterseniz mutlaka www.turkiyecncrouter.com sitesine göz atmanızı öneririm. Cnc router ile ilgili aradığınız tüm bilgileri ve içerikleri site içerisinde bulabilirsiniz.



İleri teknoloji ürünü olan Cnc makinaları bilgisayar destekli ürünlerdir. Bu sistem sayesinde bilgisayar üzerinden 3 boyutlu olarak çizilen ürünler kolayca kesilebiliyor ya da oyma yöntemi ile tasarlanabiliyor. Oldukça işlevsel makinalar olan cnc sistem birçok alanda kullanılabiliyor.

CNC İmalatı Yapan Firmalar Hangileridir?


Gün geçtikçe talep artan bu sistem birçok firma tarafından da üretilmeye başlanmıştır. Türkiye’de mini cnc imalatı yapan firmalar müşterilerinin isteklerini karşılayabilmek amacı ile hizmet ediyorlar. Bu firmalar arasında uzun süre faaliyet gösterenler ve yeni faaliyete geçenler de bulunuyor. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

1) Maintek ARGE Bilişim Ltd. Şti: Türkiye’de mini CNC imalatı yapan firmalar arasında yer alan firma, 2014 yılında Sanayi Bakanlığı desteği ile Ankara’da kurulmuştur. Cnc Router ve CNC çözümleri alanına yoğunlaşmış bir firmadır. Cnc Router imalatında sektördeki kalite ve fiyat dengesizliği nedeni ile bu düzensizliği düzeltmeyi kendi ilke edinerek sektörü düzenlemeye çalışıyor. Kurulduğu günden beri kendini geliştirmeye devam ediyor. Müşterilerine bilgi birikiminden verebileceği her detayı öğreterek, imalat planlamasından tezgâh programlanmasına kadar müşterilerine destek olmaya çabalıyor.

2)Tezmaksan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş: 1981 yılında kurulmuş olan firma, günümüzde hala müşterilerine hizmet veriyor. Bünyesinde barındırdığı elemanlarının büyük bir bölümü mühendis ve teknisyenden oluşuyor. İstanbul, Adana, Ankara, İzmir,Bursave Konya şehirlerinde bölge müdürlükleri bulunuyor. Müşterilerine kendi bölgelerinde satış hizmeti verdiği gibi satış sonrası teknik hizmetler konularında da destek sağlıyor.

3) Özen İş CNC Makina: Türkiye’de mini CNC imalatı yapan firmalar arasında köklü bir geçmişe sahip olan firma, 1980 yılında mermercilik ile iş hayatında adını duyurmuştur. İlerleyen yıllarda 2006’da mekanik alanına da dâhil olarak adını Özen İş CNC Makine olarak değiştirmiştir. Firma, İstanbul’un Tuzla ilçesinde faaliyet gösteriyor.

Törk Makine: 1954 yılından beri hizmet veren firma, müşterilerinin istekleri doğrultusunda marangozluk alanında CNC makineleri üretiyor. Şuanda İstanbul Kartal’daki binasında hizmet veriyor.

Spincat: Firma Türkiye’nin birçok ilinde ahşap cnc router ve mini cnc router makinalarında hizmet veriyor. Bugüne kadar geldiği yolda oldukça fazla yol kat etmiş ve bunun karşılığını da referanslar elde ederek almaya devam ediyor.

Evet elimden geldiğine ülkemizde cnc router imalatı yapan firmalar ile ilgili sizlere bilgiler aktardım. Yeni bir cnc router satın almak isterseniz yukarı da yer alan firmalardan kafanıza ve cebinize uyan birinden alabilirsiniz.

Hiç yorum yok: