25 Ağustos 2020 Salı

9.Sınıf Bilgisayar Bilimi Anadolu Liseleri İçin Sene Başı Zümresi 2020 2021

9.sınıf bilgisayar bilimi dersi için hazırladığım sene başı zümre örneğini aşağıya ekliyorum değiştirilmesi gereken yerleri lütfen değiştirin :)



Zümre 9.sınıf anadolu liseleri için hazırlanmıştır. 10.sınıf ve anadolu lisesi dışında derse giren bilgisayar dersi öğretmeni arkadaşlarım yine bu taslak üzerinde değişiklikler yapabilirler.

Tek Öğretmen Zümre Yapar Mı

Aklınıza tek öğretmen zümre yapar mı gibi bir soru gelebilir ama

Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde; (Değişik: RG 16/9/2017-30182) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri MADDE 111 – (1) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri; eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur. Meslekî ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarında gerektiğinde uzman, usta öğretici, eğitici personel ve teknisyenler de uygun olan alanlarla birlikte zümre öğretmenler kuruluna katılır. Alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, eğitim kurumu müdürü veya müdürün görevlendireceği müdür yardımcısı ile yapılır

şeklinde bir madde vardır. Yani aslında sene başı zümresi yapmak zorundayız. Ben kendi yaptığım zümreyi aşağıya ekliyorum kullanmak isteyen arkadaşlar kullanabilir. Ayrıca 9.sınıf bilgisayar bilimi yıllık planını da bilgisayarbilimleri.com/2017/08/9-sinif-bilgisayar-bilimi-yillik-plan adresinden indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: