29 Eylül 2020 Salı

Faz 2 Akıllı Tahta İmajı (Canlı Derse Uygun-Sorunsuz)

Merhabalar sevgili arkadaşlar. Malum btr görevlerinden birisi de akıllı tahtalar ile ilgilenmek. Ayrıca son btr görevleri güncellemesi ile birlikte artık uzaktan eğitim, canlı ders, eba destek noktaları gibi görevlerimiz de var.



Btr olarak görev yaptığım okulda yer alan akıllı tahtalar faz 2 kapsamındaydı. Daha önce eba canlı ders yapılıp yapılmadığı ile ilgili hiç bir bilgim yoktu :) Direkt olarak elimde olan faz 2 akıllı tahta yedeğini yükledim.

Çok stabil bir şekilde çalıştı. Ayrıca bazı arkadaşlar daha önce internettte sorun donma gibi durumlar oluyor vs dedi bu yedekten sonra o sorunlarda kalmamış.

Bu image windows 10 arkadaşlar. Yanlış bilmiyorsam Siirt İl Mem tarafından hazırlanmış. 14 GB bir yer kaplıyor ve kısa sürede yükleniyor.

Faz 2 Akıllı Tahta Yedeği (Windows 10)


Faz 2 akıllı tahtaya bu yedeği win set up programı ile yüklersek daha sağlıklı olacak arkadaşlar. Rufus ile yaptığım deneme de akıllı tahtaya maalesef image yükleyemedim. Belki ben bir yerde hata yapmışımdır.

Neyse win set up programını http://www.winsetupfromusb.com/downloads/ bu adresten indirin zaten çok küçük bir program. Daha sonra aşağıda verilen adımları uygulayın ve işlem tamamdır :)




Tabi elinizde kullandığınız başka faz 2 akıllı tahta yedeği varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim :) Ayrıca google drive indirme kapasitesi dolu ise gmail hesabınızı açıp o şekilde sorunsuz indirebilirsiniz.

Bu imaj ve yukarıdaki yöntemle denenmiş ve kullanılmış bir yedek arkadaşlar. Hiç bir sorun yoktur :) Bu yedeği hazırlayan hocamızdan Allah razı olsun çok çok işimize yaradı :)

FAZ 2 WİNDOWS 10 İMAGE (ALTERNATİF)
FAZ 2 WİNDOWS 10 İMAGE (ALTERNATİF)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar bu imajı tahtaya yükledim. Ancak ekran yansıtma özelliğini aktifleştiremedim. Yapabilen var mı acaba?