16 Mart 2020 Pazartesi

9.Sınıf Bilgisayar Bilimi Sınav Öncesi Çalışma Kağıdı

9.sınıf bilgisayar bilimi sınavı öncesi çalışma kağıdını aşağıda size verilen bağlantı ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

9.SINIF BİLGİSAYAR 1.DÖNEM ÇALIŞMA KAĞIDI


9.sınıf 1.dönem 1.yazılı öncesi öğrencilere çalışma kağıdı olarak verebilirsiniz. İçerisinde genelde etik güvenlik toplum, problem çözme ve algoritmalar ve problem çözme teknikleri konuları ile ilgili içerikle bulunmaktadır.

Bilgisayar Bilimi 1.Ünite Etik, Güvenlik, Toplum Konu Anlatımı

Etik Nedir? Bireylerin ahlaklı ve erdemli bir hayat yaşayabilmesi için hangi davranışlarının doğru, hangilerinin yanlış olduğunu araştıran bir felsefe dalıdır.

Telif Hakkı Nedir?(Fikri Mülkiyet) Bir yazın, bilim ya da sanat yapıtını yaratan kişinin, bu yapıtla ilgili haklarının tümü.

Bilgi Güvenliği Nedir? Kişisel ya da kurumsal düzeyde bizim için büyük önem teşkil eden her tür bilgiye izin alınmadan ya da yetki verilmeden erişilmesi, bilginin ifşa edilmesi, kullanımı, değiştirilmesi, yok edilmesi gibi tehditlere karşı alınan tüm tedbirlere bilgi güvenliği denir.


9.SINIF BİLGİSAYAR 2.DÖNEM ÇALIŞMA KAĞIDI

9.sınıf bilgisayar bilimi dersi 2.dönem sınavı için çalışma kağıdı arayanlar için güzel haberlerim var :) 

9.sınıf bilgisayar bilimi 2.dönem konuları içerisinde daha çok python programlama konusu işlenmektedir. bilgisayarbilimleri.com/2017/12/python-sinav-oncesi-calisma-kagidi adresi içerisinde yer alan python sınav öncesi çalışma kağıdı içerisinde yer alan örneklere ve konu anlatımına mutlaka bakın derim. Daha sonra bilgisayarbilimleri.com/2018/03/9-sinif-bilgisayar-bilimi-2-donem-yazili-oncesi bu adreste yer alan 9.sınıf python örnek soruları da mutlaka çözün arkadaşlar :)

Son olarak bilgisayarbilimleri.com/2019/03/9-sinif-bilgisayar-bilimi-2-donem-1-sinav-hazirlik bu adreste yer alan sınav öncesi çalışma kağıdı içerisinde yer alan örneklere de mutlaka bakın :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Eline sağlık.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler

Adsız dedi ki...

hocam bu çalışma kağıdı için teşekkür ederim

Ziyaretçi dedi ki...

Elinize sağlık hocam.